تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
با خروج آمریکا از برجام دلواپسان اینبار نیز دست بهکار شدند تا با تخطئه مذاکرات هستهای و تیم دیپلماسی به اذهان عمومی اینگونه القا کنند که دولت در مذاکرات برجام به کشور خیانت کرده است و حتی مقام معظم رهبری را در جریان جزئیات قرار ندادهاند؛ آنچنان که حسین شریعتمداری، سردبیر روزنامه کیهان در مصاحبه با یورونیوز میگوید:« موقع امضای برجام نیامدند به رهبری بگویند ما داریم برجام را امضا میکنیم. وقتی که امضا کردند، امر رسمیت یافت، بنابراین آقا باید جلوی چه چیزی را میگرفتند؟ توافقی که هنوز اجرا نشده؟» اما این جریان غافل از آن است که پیامدهای این رویکرد تنها متوجه دولت روحانی نیست و بهنوعی تقلیل جایگاه رهبری نیز محسوب میشود؛ آنچنان که محمدرضا باهنر، نماینده اصولگرای ادوار مجلس نیز با حالتی از کنایه و هشدار می گوید: «فکر میکنید رهبری با برجام مخالف بودند اما نتوانستند جلو آن را بگیرند؟ شما فکر میکنید اگر در مملکت رهبر معظم انقلاب نهایتاً تصمیمی بگیرند کسی هست که بتواند خلاف آن عمل کند؟».
اکبر ترکان، مشاور اسبق رئیسجمهوری و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه ضمن تاکید بر اینکه جدا کردن حساب رهبری از مذاکرات برجام، نسبت ناروا دادن به جایگاه رهبری است، میگوید که صدا و سیما نیز نباید با انجام برخی شیطنتها در مسیر دلواپسان گام بردارد بهگونهای که که موجب تفرقهافکنی شود بلکه در این شرایط هرچه فریاد داریم باید بر سر آمریکا بزنیم.
مشروح گفتوگو با اکبر ترکان را در ادامه بخوانید؛
****
آقای ترکان! این روزها برخی تلاش می کنند اینگونه به اذهان عمومی القا کند که مقام معظم رهبری در جریان دقیق روند منجر به برجام نبودهاند ، برای نمونه حسین شریعتمداری در مصاحبهای گفته که آقا ناگزیر به امضای برجام رضایت دادند، آیا اساسا این نگاه درستی است؟ اصلا ممکن است رهبری در جریان مذاکراتی تا این سطح مهم و حساس نباشند؟
برجام تصمیم نظام بوده است و هرگونه صحبتی از این جنس تنها منجر به گسترش تفرقه میشود.
به جای فریاد زدن بر سر آمریکا، به جان یکدیگر افتاده ایم
مشکل ایجاد شده در رابطه با برجام به دلیل اقدامات ترامپ است . او از توافق هسته ای خارج شده و در حال بسیج کردن جهان علیه ایران است. متاسفانه به جای آنکه فریادهایمان را بر سر آمریکا بکشیم ، به جان یکدیگر افتادهایم.ما نباید فراموش کنیم که آمریکا دارای قدرت اقتصادی است و تحریمها نیز تا حدی بر اقتصاد ایران فشار میآورند. ما باید مقاومت کنیم. به شکلی که در اقتصاد باید مقاوم سازی انجام شود تا آثار مخرب تحریم کاهش یابند. این همان اقتصاد مقاومتی است.
جدا کردن حساب رهبری از برجام نسبت ناروا دادن به ایشان است
صدا و سیما نیز بهتازگی مستندی را با عنوان «داستان اتم» منتشر کرده که همین تفکر را به مخاطب القا میکند و به نوعی دنبال کننده همان خط شده و ...
متاسفانه صدا و سیما گاهی شیطنت میکند. آیا اینکه فردی مدام بر زخم خود نمک بپاشد نشان میدهد که این شخص دارای عقل سلیم است؟ این روزها مصایب و معضلاتی در کشور ایجاد شدهاند که برخی تلاش میکنند تمامی مسئولیت آنها را متوجه مقام معظم رهبری کنند و برخی دیگر نیز همین رویکرد را در برابر دولت درپیش گرفتهاند. نمیتوان گفت که اصلا رهبری در جریان امور نبودهاند و دولت به دور از چشمان رهبری مخفیانه توافقی را امضا کرده است. این صحبت هم دروغ است و هم نسبت ناروا دادن به جایگاه رهبری است.
برخی بهدنبال تسویه حساب سیاسی با روحانی هستند
در شرایطی که کشورهای منطقه و فرامنطقه فشارهای زیادی را متوجه ایران می کنند و تحریم ها هم فشارهای زیادی را متوجه مردم کرده، اینگونه تفرقه افکنی ها و سنگ اندازی ها چقدر گل به خودی زدن محسوب می شود؟
این افراد و طیفها که اینگونه شیطنت میکنند فارغ از بحث خروج ترامپ از برجام و سیاستهای ضد ایرانی او، بستر را برای تسویه حساب سیاسی با رئیسجمهورمناسب دیدهاند. بنابراین باید توجه خود را صرف مقابله با سیاستهای تخریبی آمریکا کنیم و در داخل نیز از ایجاد تشتت بپرهیزیم. به یکدیگر اتهام زنی نکنیم تا ضمن حفظ یکپارچگی توان مقاومت را داشته باشیم.