کد خبر: ۱۴۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰

نشست‌هایی درباره هنر دیجیتال

به منظور بررسی، تبیین و شناسایی هرچه بیش‌تر هنر دیجیتال و در چارچوب برنامه‌های نخستین جشنوارۀ ملی هنرهای دیجیتال، در روزهای ۲۵، ۲۶ و ۲۹ خرداد ماه سال جاری (روزهای شنبه، یکشنبه و چهارشنبه) و در محل فرهنگستان هنر یک سلسله نشست‌های علمی، پژوهشی با موضوع هنر دیجیتال برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا به نقل از کمیتۀ روابط عمومی نخستین جشنوارۀ ملی هنرهای دیجیتال، هدف از برگزاری این نشست‌ها ارائه چشم‌اندازی نظری و عملی از این حورۀ هنری است تا بتوان پژوهشی بنیادی و ادامه‌دار را در راستای شناخت هرچه بیش‌تر آن در داخل کشور، رقم زد.

برنامۀ این نشست‌ها در هر روز در قالب سه بخشِ «سخنرانی‌»، «یک تجربه» و «پنل گفت‌وگو» ارائه می‌شود.

محور برنامه‌های نشست روز نخست، «هستی‌شناسی هنر دیجیتال»؛ نشست روز دوم، «فناوری دیجیتال در هنر»؛ و نشست روز سوم، «هنر دیجیتال، آسیب‌های اجتماعی» است.

در این نشست سه‌روزه، سیامک دل‌زنده، هنرمند و پژوهشگر با موضوع «هنر دیجیتال: ناسازه‌ها و انحراف اپیستمیک مفاهیم»؛ عبدالحسین لاله، پژوهشگر سینما و عضو هیئت علمی فرهنگستان هنر با موضوع «گفتمان هنر در گذر از آنالوگ به دیجیتال» و یونس سخاوت، متخصص علوم رایانه‌ای و مدرس دانشگاه با موضوع «هنر طراحیِ بازی‌های جدی برای تغییر رفتارها» سخنرانی خواهند کرد.

در بخش «گفت‌وگو» نیز، سه پنل با موضوعات «پرسش از هنر دیجیتال»، «هنر دیجیتال: حال و آینده»، و «هنر دیجیتال، آسیب‌های اجتماعی» ارائه می‌شود.

بخش «یک تجربه» نیز با عناوینِ «حق انتخاب در بازسازی حقیقت» توسط سهیلا گلستانی، بازیگر و کارگردان سینما و تئاتر؛ «هارمونی» توسط حسین مهاجر و جلال هاشمی، هنرمندان رسانه‌های نوین و «فرصت‌ها و فرصت‌سازان و مخاطبانِ نو در جهان دیجیتال» توسط شیوا مقانلو و متین ایزدی؛ هنرمندان و مدرسان دانشگاه ارائه خواهد شد.

این نشست‌های علمی پژوهشی از ساعت ۱۴ الی ۲۰، در سالن کنفرانس فرهنگستان هنر، واقع در خیابان ولی‌عصر، نرسیده به خیابان طالقانی برگزار می‌شود.

حضور در در نشست‌ها آزاد است و به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت داده خواهد شد.
نظرات بینندگان