وی در این نامه عنوان کرده است: یکی از ماموریتهای مهم سازمان نقشهبرداری کشور، بررسی تغییرات هندسی سرزمینی از جمله پایش تغییرات پوسته زمین، اندازهگیری تغییرات ارتفاعی و میزان فرونشست سالانه تمامی مناطق کشور با روشهای علمی است.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور در ادامه متذکر شده است: فرونشست اگر چه در کوتاه مدت، کمتر منجر به بروز خطرهای ناگهانی و فاجعه باری مانند فروچاله و تخریب های آشکار شود، اما در آینده می تواند سبب خسارت های ترمیم ناپذیری گردد.
شفیعی در ادامه این نامه بیان داشته است: براساس مطالعات انجام شده در این سازمان، در حال حاضر بیش از 50 پهنه کشور با فرونشست عمده رو به رو است که استان تهران یکی از مهم ترین آنهاست.
وی ضمن اشاره به محدودههای در معرض خطر پایتخت در این نامه چنین هشدار داده است: بیشترین میزان فرونشست در این استان مربوط به جنوب غربی آن، حوالی اتوبان آزادگان و شهرستانهای شهریار و ورامین است. نظر به آسیبی که این پدیده به زیر ساختهای شهری اعم از خیابانها، پلها، بزرگراهها، پی ساختمانها، خطوط آبرسانی، گاز و فاضلاب میرساند و فعالیتهای عمرانی و خدمت رسانی ارگانها و سازمانهای دولتی و خصوصی را دستخوش تغییر می کند.
رئیس سازمان نقشهبرداری تاکید داشته است: مستدعی است وقت مناسبی برای حضور مسئولان این سازمان در کمیسیون عمران تعیین شود تا ضمن ارائه اطلس فرونشست تهران و بیان توضیحات فنی و تحلیلهای کارشناسی، گزارشی از فعالیت های این سازمان در دیگر حوزه های ماموریت آن نیز ارائه شود.
شفیعی در پایان این نامه خاطرنشان کرد: با توجه به مسئولیت ذاتی آن کمیسیون محترم، امید می رود گزارشات کارشناسی این سازمان در تصمیمات آتی مدیریت پایتخت مورد توجه قرار گرفته و ضمن اخذ تدابیری برای ممانعت از گسترش این عارضه، توسعه شهری و طرح های عمرانی از جمله مترو، فاضلاب و... در این استان نیز با آینده گری مقتضی ادامه یابد.