حجتی:
ظرفیت تولید گوشت مرغ افزایش یافت
وزیر جهاد کشاورزی، گفت: امروز در حالی به ظرفیت تولید سالانه سه میلیون تن گوشت مرغ در کشور دست یافتیم که این میزان در اوایل انقلاب یک هزار تن را شامل میشد.
به گزارش قلم نیوز- "محمود حجتی" در حاشیه مراسم گشایش کشتارگاه صنعتی طیور ایوانکی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور خوشبختانه روز به روز بعد از انقلاب توسعه پیدا کرده است، اظهار کرد: امروز در حالی به ظرفیت تولید سالانه سه میلیون تن گوشت مرغ در کشور دست یافتیم که این میزان در اوایل انقلاب یک هزار تن را شامل میشد.
وی ضمن بیان اینکه خوشبختانه برای تکمیل زنجیره از ابتدا تا انتها در داخل کشور سرمایهگذاریهای خوبی صورت گرفته است، افزود: البته در مدیریت زنجیره هنوز کامل نیستیم و ۳۰ درصد تولید ما در زنجیرهها اتفاق میافتد و میبایست واسطهها حذف و نگاه به سمت افزایش کیفیت و بهرهوری سوق پیدا کند.
وزیر جهاد کشاورزی بابیان اینکه زنجیره تولید باید تا گره خوردن به بازار توسعه پیدا کند، اذعان داشت: در افزایش بهرهوری لازم است که اشاره کنم هماکنون در برخی زنجیرهها و واحدهای تولیدی ضریب تولید ۱.۶ کیلو تولید به ازای یک کیلو گوشت مرغ است که متوسط زیر دو کیلوگرم را شامل میشود و باید گفت به نسبت ۱۰ سال گذشته رشد خوبی در افزایش بهرهوری شاهد هستیم.
حجتی در ادامه تصریح کرد: در خصوص کشتارگاههای مدرن ۲۶۰ مورد هماکنون در سطح کشور وجود دارد که ۶۴ نمونه آن در صنعت مرغ مجهز به خط دو است به این معنا که خدمات تکمیلی منطبق بر استانداردهای بینالمللی ایجاد میکند.
وی با اشاه به اینکه تولیدات واحدهای صنعت مرغ مجهز به خط دو صادرات محور و مجهز به آبچکان و پیش سردکن است، اضافه کرد: سرمایهگذاریهای خوبی در این حوزه از ابتدا تا انتها صورت گرفته است که مشکلات موجود با مدیرت قابل حل خواهد بود.