کرونا عامل افزایش قیمت گوشت شتر


به گزارش خبرنگار قلم، از آنجا که گوشت شتر به گرم ترین گوشت دام حلال شهرت دارد و پس از توصیه پزشکان طب سنتی بر مصرف غذاها و نوشیدنی های با طبیعت گرم برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، قیمت گوشت شتر افزایش یافت.

پیش از این قیمت لیموترش و زنجبیل نیز افزایش صد در صدی را در روزهای اخیر را در بازار تجربه کرده‌ است. تا جایی که قیمت زنجبیل از هر کیلو 50 هزار تومان به 120 هزار تومان در بازارهای تهران  افزایش قیمت داشته است.
مشاهدات میدانی خبرنگار قلم از فروشگاه های بزرگ عرضه محصولات‌ پروتئین در شرق تهران نشان از آن دارد که  گوشت دام های مانند گوسفند، گوساله و شتر افزایش قیمت معنا داری داشته اشت.بر اساس این گزارش قیمت هر کیلو گوشت شتر از 85 هزار تومان در هفته گذشته به 130 هزار تومان افزایش رسیده است و این روند نیز همچنان ادامه دارد.
قیمت راسته شتر نیز در مناطق شمال تهران تا 160 هزار تومان به دست مشتری می رسد.