تعداد مرال های پناهگاه حیات وحش آستارا افزایش یافت
مصطفی فلاح روز پنجشنبه افزود: بره مرال متولد شده نر و سالم است و از بین ۱۴ مرال، ۶ راس نر و بقیه ماده هستند و بیش از یکصد رأس خرگوش نیز در پناهگاه حیات وحش آستارا نگهداری می‌شود.

وی اظهار کرد: پناهگاه حیات وحش آستارا با مساحتی افزودن بر یک هزار و ۷۴ هکتار از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست است و پارک طبیعت گردی محصور آن با ۶۵ هکتار مساحت، در فصل تابستان مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.

وی از شهروندان و مسافران آستارا خواست از دادن غذاهای آماده، چیپس و پفک به مرال ها خودداری و در پاکیزه نگهداشتن محیط پارک همکاری کنند.

مرال از انواع گوزن بومی ایران است و در گذشته با جمعیت زیادی در نواحی جنگلی ساحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و دامنه‌های زاگرس دیده می شد اما اکنون به دلیل شکار بی‌رویه و تخریب زیستگاه‌ها، با خطر انقراض مواجه شده و در برخی ارتفاعات دور از دسترس البرز مرکزی و شرقی قابل مشاهده است.

شهرستان گردشگرپذیر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.