کد خبر: ۷۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
«باید به مهرداد بذرپاش حق داد که سودای کاندیداتوری داشته باشد؛ چرا که مشاور احمدی‌نژاد بود و با آن تفکر راحت است. او بر همین مبنا بود که چند روز پیش با حضور در موسسه امام خمینی (ره) دیدار ۳ ساعته با آیت‌ا... مصباح یزدی داشت.»
«اصولگرایان غافل هستند که امیرکبیر زمان نقشه راه انتخابات ۹۶ را ترسیم کرده است و جریان‌های معتدل از دو اردوگاه اصلاح‌طلبی و اصولگرایی به‌ خوبی واقف هستند که چه مسیری را باید طی کنند. آیت‌ا...‌ هاشمی برای اولین بار در سال‌های پس از انقلاب و در حالی‌ که تا زمان برگزاری انتخابات فرصت زیادی باقی مانده بود، حمایت خود از ریاست‌جمهوری روحانی برای دوره دوازدهم را اعلام و به حامیان اعتدال توصیه کرد که به این ایشان رای دهند؛ چرا که می‌دانست او ادامه‌ دهنده مسیر اعتدال است.

البته جریان اصلاحات باید مراقب حرکات و برنامه‌های انتحاری جریان اصولگرایی باشد که یکی از آنها کاندیداتوری همزمان چند کاندیداست. اصولگرایان می‌خواهند به روزهای اوج بازگردند اما نمی‌توانند؛ چرا که آن اندازه انشقاق در جریان اصولگرایی پدیدار شده است که نمی‌توان آنها را در یک سبد سیاسی در کنار هم قرار داد اما آنها در یک هدف با هم مشترک هستند و آن هم پیروزی در انتخابات ۹۶ است و حتی اگر این مهم تحقق پیدا نکرد، تلاش خواهند کرد تا از آرای روحانی کاسته شود. برخی از جریانات تندرو از اردوگاه اصولگرایی به شکستن آرای روحانی در انتخابات ۹۶ می‌اندیشند و راهکار آن را چنین می‌دانند که با کاندیداتوری چند اصولگرا که به تایید آنها از سوی شورای نگهبان مطمئن هستند به صف‌کشی مقابل روحانی بپردازند؛ چرا که در این شرایط آرای شرکت‌کنندگان در انتخابات میان این کاندیداهای اصولگرا به اضافه روحانی تقسیم خواهد شد که معنایش به زعم آنها کاهش آرای رئیس‌جمهوری فعلی در انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم است. البته آنها به‌ خوبی آگاه هستند که توان اجماع بر کاندیدایی را نخواهند داشت که بتواند به‌ طور مستقیم رقیب روحانی شود و در مرحله نخست آرای زیادی را کسب کند. بنابراین طبق برنامه‌ای که دارند آرای اصولگرایان در مرحله نخست میان چند کاندیدا تقسیم می‌شود تا انتخابات به مرحله دوم برسد. در مرحله دوم است که فصل جدید بازی آنها آغاز خواهد شد و با هدف شکست دادن روحانی، بر روی یک کاندیدا اجماع خواهند کرد.

چه افرادی در صف کاندیداتوری هستند؟

در همین اسامی چند کاندیدا در جریان اصولگرایی مطرح است، افرادی مانند قالیباف، جلیلی، ضرغامی، میرکاظمی، فتاح و حتی مهرداد بذرپاش که خودش را در حد اندازه ریاست‌جمهوری می‌داند اما جالب این که این افراد خود را بی‌میل به حضور در پاستور نشان می‌دهند. فتاح از نخستین گزینه‌های مطرح بود که پس از چند روز اجازه برای مطرح شدن نامش به یک‌ باره می‌گوید: من نمی‌آیم! یا آن یکی ضرغامی است که سایه عملکرد جناحی‌اش بر صداوسیما پس از رفتنش هم وجود دارد و نمی‌توان به سادگی از آن عبور کرد که او هم مانند فتاح می‌گوید من کاندیدا نمی‌شوم! میرسلیم هم نامش برای کاندیداتوری مطرح شد و به نظر رسید عزمش جزم است اما بعدتر مشخص شد افرادی دیگر در موتلفه سودای کاندیداتوری دارند و شانس میرسلیم برای نیامدن بیشتر است. سعید جلیلی شاید کمی به حضور در پاستور امیدوار باشد که مدت‌هاست به انتقادات زیادی از دولت و برجام می‌پردازد اما کارنامه ناموفق او در مذاکرات هسته‌ای سند عدم اقبال به اوست. در چنین آشفته بازاری باید به مهرداد بذرپاش حق داد که سودای کاندیداتوری داشته باشد؛ چرا که مشاور احمدی‌نژاد بود و با آن تفکر راحت است. او بر همین مبنا بود که چند روز پیش با حضور در موسسه امام خمینی (ره) دیدار ۳ ساعته با آیت‌ا... مصباح یزدی داشت.

الف نوشت: مهرداد بذرپاش، معاون رئیس‌جمهور سابق با حضور در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با آیت‌ا... مصباح یزدی دیدار و درباره مسائل جاری روز گفت‌وگو کرده است. در این دیدار که چندی پیش انجام شد، بذرپاش گزارشی از مسائل و وضعیت جاری کشور به آیت‌‌ا... مصباح ارائه کرده است. مشخص نیست هدف از این دیدار چه بوده و چه میان آنها گذشته است.اما شاید با ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد که به اذعان اصولگرایان اشتباه بزرگ این جریان بود، بذرپاش هم این تصور را دارد که می‌تواند مسیر احمدی‌نژاد را ادامه دهد که علائم و قرائن نشان می‌دهد، وی برای طرح آن نزد مصباح یزدی رفت و ۳ ساعت با او مشورت کرد. البته باید کمی صبر کرد تا موضوع بیشتر عیان شود.»
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: