کد خبر: ۴۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۱۸ تير ۱۳۹۵
در برخي افراد مستعد چاقي، رژيم غذاي پرچرب، از ابتلا به ديابت جلوگيري مي کند.
قلم نیوز: محققان علوم پزشکي در سنگاپور اعلام کردند در برخي افراد مستعد چاقي، رژيم غذاي پرچرب، از ابتلا به ديابت جلوگيري مي کند.
مطالعه دو ساله محققان دانشگاه ملي سنگاپور نشان مي دهد بر خلاف تصور قبلي،‌ مصرف غذاهاي سرشار از چربي در برخي از افراد مستعد به چاقي، از خطر ابتلا به ديابت مي کاهد.
بررسي اين محققان بر روي 744 نفر نشان داد تغذيه با رژيم غذايي 40 درصد چربي، بيشتر از رژيم غذايي 20 درصد چرب، از خطر ابتلا به ديابت مي کاهد.
 بيماري قند يا ديابت نوعي اختلال در سوخت و ساز است که به علل مختلف تظاهر مي کند و با درجات مختلف از کمبود انسولين، يا عدم پاسخ به انسولين همراه است.
طبق اين تعريف نقش مهم انسولين و تغييرات مهمي که بدنبال کمبود آن در سوخت و ساز ايجاد مي شود بهتر مشخص مي شود.
اين نوع ديابت تقريبا هشتاد و پنج  تا  نود درصد کل بيماران ديابتي را تشکيل مي دهد.
در اين نوع ديابت، زمينه ارثي دخالت دارد و در مقايسه با ديابت وابسته به انسولين بيشتر به صورت فاميلي مشاهده مي شود.
در فردي که داراي زمينه ارثي بيماري است، عوامل محيطي مي توانند موجب بروز علائم بيماري شوند.
در کشورهاي غربي ابتلا به ديابت به ميزان شصت تا نود درصد مربوط به عامل دريافت کالري اضافي، چاقي و در نتيجه مقاومت نسبي به انسولين است.
ديابت نوع دوم، اغلب در بين افراد ميانسال ديده مي شود.
در ديابت نوع دوم،  کمبود انسولين به طور نسبي وجود دارد ولي مقاومت به انسولين مي تواند در پيدايش بيماري اهميت بيشتري داشته باشد.
در اين بيماران پاسخ انسولين به گلوکز ممکن است طبيعي يا بيش از طبيعي باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: