کد خبر: ۴۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵
به شما طریقه ی درست کردن کباب دنده را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 به شما طریقه ی درست کردن کباب دنده را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

طرز تهیه کباب دنده شاندیز,طرز تهیه کباب دنده,طرز تهیه کباب دنده در فر

طرز تهیه کباب دنده شاندیز,طرز تهیه کباب دنده,طرز تهیه کباب دنده در فر,طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه,طرز تهیه کباب دنده بره,طرز تهیه کباب دنده,طرز تهیه کباب دنده ای

طرز تهیه کباب دنده ای

 

تعداد : 6 نفر

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

زمان پخت : 20 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت

زمان گریل : 10 دقیقه

 

مواد لازم کباب دنده :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

دنده کباب

حدود دو کیلو

100 گرم / 238 کالری

شکر قهوه ای

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 362 کالری

پاپریکا

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 289 کالری

پودر سیر

یک قاشق چایخوری

100 گرم / 246 کالری

نمک و پودر تخم کرفس

یک قاشق چایخوری

نامشخص

خردل خشک

نصف قاشق چایخوری

100 گرم / 226 کالری

فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

فلفل هندی (تند)

¼ قاشق چایخوری

100 گرم / 318 کالری

سیر ساطوری شده

دو حبه

100 گرم / 120 کالری

پیاز کوچک ساطوری شده

یک عدد

100 گرم / 36 کالری

کره

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 737 کالری

کچاپ

یک پیمانه

100 گرم / 89 کالری

شیره چغندر

¼ پیمانه

100 گرم / 45 کالری

سرکه سیب

¼ پیمانه

100 گرم / 22 کالری

آب

¼ پیمانه

100 گرم / 0 کالری

شکر قهوه ای

دو قاشق غذاخوری

100 گرم / 362 کالری

پودر چیلی

یک قاشق غذاخوری

نامشخص

خردل زرد

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 80 کالری

سس تند

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 26 کالری

نمک

نصف قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

 

روش تهیه کباب دنده :

 فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. چربی ها را از گوشت دنده جدا کنید. دنده ها را در سینی فر بچینید. در یک کاسه شکر قهوه ای، پاپریکا، پودر سیر، نمک و پودر کرفس، خردل خشک، فلفل سیاه و فلفل تند را با هم مخلوط کنید.

*. ادویه به دست آمده را به همه جای دنده کباب ها بمالید. روی سینی را با فویل بپوشانید.دنده ها را 2 تا 2.5 ساعت بپزید تا ترد و برشته شوند. چربی های باقی مانده در سینی فر را به خوبی پاک کنید.

*. برای سس، در یک قابلمه متوسط، سیر و پیاز را در کره داغ روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. کچاپ، شیره چغندر، آب، شکر قهوه ای، پودر چیلی، خردل زرد، سس فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید.

*. تا جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید. روی شعله کم اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه آرام قل بخورد تا به غلظت مناسب برسد.برای کباب کردن، دنده کباب ها را 10 تا 15 دقیقه روی زغال حرارت دهید تا قهوه ای شود.

*. در میانه کباب کردن آن را از روی زغال بردارید و سس تهیه شده را روی آن بمالید. دوباره روی زغال بگذارید. این کار را یکی دوبار تکرار کنید تا سس به خورد کباب برود.هنگام سرو نیز سس باقی مانده را روی دنده کباب ها بریزید.

 

خواص سیب :

*. یکی از خواص سیب این است که  در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است.با استفاده از سیب می توان ناراحتی های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری های پوستی  طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه های آن ها را کاهش داد.لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C  و A  ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم  و پتاسیم می باشد.

*. یکی دیگر از خواص سیب این است فشارخون را منظم می کند.خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون  می شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می آورد.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: