کد خبر: ۴۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۵
سالاد یک غذای کامل است ولی ما به عنوان پیش غذا استفاده می کنیم . در صورتی که اگر انواع سالاد ها را یاد بگیریم می توانیم
,[categoriy]

آموزش درست کردن سالاد پرتقال و لبو -آکاآموزش درست کردن سالاد پرتقال و لبو -آکا

آموزش درست کردن سالاد پرتقال و لبو

سالاد یک غذای کامل است ولی ما به عنوان پیش غذا استفاده می کنیم . در صورتی که اگر انواع سالاد ها را یاد بگیریم می توانیم در منوی لیست  غذایی خودمان اضافه کنیم . چون هم غذای سالمی است و هم سیر کننده گی کاملی دارد مخصوص کسانی است که رژیم غذایی دارند و جدا از این ها فوق العاده سالاد خاصیت دارد و هیچ ضرری ندارد.

 

برای تهیه سالاد پرتقال و لبو، پرتقال ها را به دو رنگ تهیه کنید

 

مواد لازم برای سالاد پرتقال و لبو:

لبو (بدون ساقه و برگ) ۴ تا ۵ عدد
 پرتقال (پوست کنده) ۲ عدد
 برگ منداب مقداری
 پیاز قرمز مقداری
گردوی خرد شده (اختیاری)یک چهارم فنجان

مواد لازم برای تهیه سس:

سرکه یک چهارم فنجان
 روغن زیتون یک چهارم فنجان
 خردل خشک یک چهارم قاشق چایخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه سس سالاد پرتقال و لبو :
در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن می شود.

 

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو :
لبوها را با پوست بپزید. ترجیحا این کار را با جوشاندن آن انجام دهید. به این صورت که لبو را داخل یک قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد باید برای سی دقیقه به آرامی بجوشد تا بتوان چنگال را به راحتی درون آن فرو کرد. همچنین می توانید لبو را با پوست داخل فویل آلومینیومی بپیچید و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت). بعد از پخت لبوها، اجازه دهید به دمای اتاق برسند و بعد پوستشان را جدا کنید. حالا لبوها را به چهار قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. نیمی از سسی که درست کرده اید را روی آن بریزید.

 

حالا سالاد را با موادی که گفته ایم درست کنید. اگر می خواهید کمی رنگ به سالادتان اضافه شود، چند تکه پرتقال را به عصاره لبو (داخل کاسه ای که لبوها درون آن بوده اند) بریزید. اجازه دهید پرتقال رنگ لبو را جذب کند و از آن برایسالادتان استفاده کنید. حالا باقی مانده سس را روی سالادتان بریزید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: