کد خبر: ۲۳۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۹
به تازگی دانشمندان تحقیقاتی پیرامون غذا و انتقال ویروس کرونا انجام داده اند که به طور چشمگیری نتایج سابق را به چالش می‌کشد. طبق داده‌های این پژوهش جدید بسیار بعید است که غذا منبع انتقال ویروس کووید-۱۹ باشد.
به تازگی دانشمندان تحقیقاتی پیرامون غذا و انتقال ویروس کرونا انجام داده اند که به طور چشمگیری نتایج سابق را به چالش می‌کشد. طبق داده‌های این پژوهش جدید بسیار بعید است که غذا منبع انتقال ویروس کووید-۱۹ باشد.

بر اساس شواهد منتشر شده از سوی کمیته بین المللی میکروبیولوژی غذا، ویروس یافت شده در غذا‌ها و بسته بندی آن‌ها بسیار ناچیز بوده است. البته این گروه اذعان دارند که رعایت نکات بهداشتی مربوط به غذا شرط احتیاط و عاقلانه است.

البته در خصوص رستوران‌ها و کافه‌ها باید به سلامت گارسون ها، مسئولان، مدیران ومشتریان توجه شود تا احتمال انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر پایین بیاید.

متخصصان قویا بر این باورند که مهمترین راه جلوگیری از انتقال ویروس شست و شوی مرتب دست‌ها استفاده از ماسک و حفظ فاصله گذاری فیزیکی است. این موارد به حفظ سلامت فرد و جلوگیری از گسترش ویروس کمک می‌کند.

خبرهای مرتبط
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: