کد خبر: ۲۰۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۹
بربری، لواش، تافتون و سنگک از انواع نان هایی است که نانواها تولید می کنند. از بین این نان ها نان سنگک محبوب ترین نان در بین ایرانیان است و به عنوان نان ملی ایران دیده می شود.

قلم‌نیوز: خبرگزاری فرانسه در گزارشی به وضعیت نانوایان ایرانی و تولید نان پرداخته است.

به گزارش فرارو، این رسانه در گزارشی نوشته است: نان جزء اصلی رژیم های غذایی ایرانیان است و از آن به عنوان برکت سفره نام می برند. نان در ایران هنگام صبحانه، ناهار و شام خورده می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: به طور انحصاری در نانوایی ها مردان ایرانی کار می کنند. نانوایان قبل از طلوع آفتاب و خیلی زود از خواب بیدار می شوند در حالی که همه هنوز خواب هستند.

آنها لباس سفید پوشیده و کلاه سفید بر سر دارند و معمولا متشکل از آذری ها، کردها و لرها هستند.نانوا وقتی کار می کند دائما در حرکت است.

بربری، لواش، تافتون و سنگک از انواع نان هایی است که نانواها تولید می کنند. از بین این نان ها نان سنگک محبوب ترین نان در بین ایرانیان است و به عنوان نان ملی ایران دیده می شود.

این نان از آرد سبوس دار درست می شود و بر روی آن بذر کنجد و گاهی خشخاش پاشیده می شود.

خبرگزاری فرانسه نوشته: ویروس کرونا مانند بسیاری دیگر بر کار نانوایان نیز تأثیر گذاشته و درآمد آنان کاهش یافته است.

اسماعیل اصغری از نانوایان تهرانی به خبرگزاری فرانسه گفته که در ابتدای شیوع کرونا بسیاری از مشتریان ما در قرنطینه بودند آنها با تهیه آرد در خانه نان می پختند.

اما تهیه نان سنتی در خانه کار دشواری است بنابراین مشتریان سریعا برای تهیه نان به نانوایی ها مراجعه کردند.

به منظور حصول اطمینان از بهداشت و طبق دستورالعمل های بهداشتی اعمال شده از سوی وزارت بهداشت، نانوایی ها ملزم به نصب کارتخوان در نانوایی شده و باید فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.


منبع: فرارو

خبرهای مرتبط
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: